zondag, 02 september 2018 19:23

Besproken punten ALV 18 juni

Een beetje mosterd na de maaltijd, maar beter laat dan nooit... Op de afgelopen ALV is een heel aantal punten besproken. De belangrijkste worden hieronder samengevat. Het volledige verslag is bij de secretaris opvraagbaar.

  • Ook al neemt het aantal leden langzaam af, afgelopen jaar was financieel erg goed uitgepakt, vooral natuurlijk omdat de baan een aantal dagen geopend kon worden

  • De Piet Hoogeveenbokaal is aan de Nederlands Kampioene in-line skaten uitgereikt, STGV-lid Laura Qualm. Ook haar zus Brit heeft heel goed gepresteerd op de wieltjes en werd ook in het zonnetje gezet.

  • De inschrijfgeld en de entree van de landijsbaan zijn verhoogd. Voorschoten was al veruit de goedkoopste baan in de omgeving. De contributie is gelijk gebleven.

  • De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG, zeg maar de privacywet) brengt met zich mee dat er een aantal dingen goed geregeld moet worden. Op de site zal dat uitgebreid vermeld gaan worden.

  • Ilse den Heijer treedt toe tot het bestuur en wordt penningmeester. We zijn daar heel blij mee! Koos van der Geest wordt benoemt tot lid van verdienste vanwege zijn jarenlange inzet voor met name wedstrijden.

  • Besproken zijn verder de samenwerking met ijsclub Molenvaart (Leidschendam), de plannen voor de skeelerbaan, en de 333 meter baan.

logo-IJSCLUBContact:
STGV IJsclub Voorschoten
Postbus 46
2250 AAVoorschoten
 

Bezoekadres:
Clubgebouw en Landijsbaan IJsclub Voorschoten
Anthoni van Leeuwenhoekkade 38
2251JS Voorschoten
071-5616400

facebook

FreekvanOs

Adri-Hendriks