zondag, 19 november 2017 19:41

Flevonice is weer open

(Ingezonden mededeling) Over ruim 2 weken opent Flevonice opnieuw haar ijsbaan. Een jubileumjaar! Al vanaf 2007 is het namelijk mogelijk om bij Flevonice buiten in de natuur te schaatsen. Met man en macht wordt gewerkt om jullie op zaterdag 2 december weer te mogen verwelkomen. Ook dit jubileumjaar kan je weer dagelijks bij ons schaatsen, ook als het niet vriest! Check hier alle informatie van deze winter.

Wil je je eigen schaatstechniek aanscherpen of een familie schaatscursus plannen? Check dan hier onze mogelijkheden voor schaatslessen. Je krachten meten kan vervolgens tijdens de Weissensee schaatstoertocht op zaterdag 16 december 2017 en zaterdag 13 januari 2018. Wij dagen je uit om alles uit jezelf te halen: of dit nu 3, 65 of 200 kilometer is, iedereen is welkom en er is altijd prijs! Tijdens de schaatstoertocht wordt er ouderwets gestempeld, ondersteunen wij jou met Koek & Zopie, gezellige muziek en natuurlijk de aanmoedigingen van onze huisspeaker Henk Jan Kerkhoff. Lees hier alles over onze schaatstoertochten.

Wintertriathlon
Nieuw dit jaar is de Flevonice Wintertriathlon op zondag 14 januari 2018. Nog nooit eerder was er een wintertriathlon met een schaatsparcours door het prachtige landschap van Flevoland. En met de loop- en ATB-route samen wordt deze wedstrijd een prachtige ervaring voor iedere deelnemer. Kinderen, jeugd, volwassenen; iedereen kan en mag meedoen. Check voor verdere informatie en aanmelden deze website.

logo-IJSCLUBContact:
STGV IJsclub Voorschoten
Postbus 46
2250 AAVoorschoten
 

Bezoekadres:
Clubgebouw en Landijsbaan IJsclub Voorschoten
Anthoni van Leeuwenhoekkade 38
2251JS Voorschoten
071-5616400

facebook

FreekvanOs

Adri-Hendriks