zaterdag, 30 september 2017 11:11

ALV: toekomstplannen, verhoging contributie en bedankjes

Op de ALV van 28 september is met een 15-tal leden gekeken naar hoe de vereniging er voor staat.

De toekomstplannen voor het clubhuis, de skeelerbaan, de stand van zaken rondom de IJshal Leiden en de plannen die Zoetermeer heeft voor een ijsbaan zijn besproken.

Een ander punt was de verhoging van de contributie. Omdat de KNSB meer geld vraagt per lid, én omdat de leden/financiële administratie dringend aan een update toe is, stijgen de kosten. Er is voor gekozen om de contributies van de STGV-leden (niet de landijsbaan) te verhogen: Jeugdleden categorie Pupil (tot 13 jaar): was € 20,00 en wordt € 22,00; oudere jeugd en volwassenen (vanaf 13 jaar): was € 29,00 en wordt € 31,00.

Verder is een aantal zeer aktieve leden in het zonnetje gezet: Rob Lith, die als waarnemend penningmeester ingesprongen is (zelfs zonder dat hij officieel bestuurslid was), Manouk 't Mannetje die na vele jaren enthousiaste bijdrage aan het bestuur terugstapt, en, last but not least, is de Pieter Hoogeveenbokaal uitgereikt aan de stille kracht achter heel veel verenigingsactiviteiten: Marion Hendriks, die er deze keer niet aan ontkwam om (terecht!) in het middelpunt van de belangstelling te staan.

 alv2017 manouk

Voorzitter Rob Hemmes bedankt Manouk 't Mannetje die vele jaren in het bestuur de ledenadministratie en de PR heeft gedaan.

alv2017 robl2

Voorzitter Rob Hemmes bedankt Rob Lith, die als waarnemend penningmeester ingesprongen is.

alv2017 marion2 

De stille kracht achter de vereniging als er weer ergens een evenement was: Marion Hendriks! Ze krijgt geheel terecht de Pieter Hogeveen bokaal en komt daarmee in het illustere rijtje leden die iets bijzonders voor de ijsclub gedaan hebben.

logo-IJSCLUBContact:
STGV IJsclub Voorschoten
Postbus 46
2250 AAVoorschoten
 

Bezoekadres:
Clubgebouw en Landijsbaan IJsclub Voorschoten
Anthoni van Leeuwenhoekkade 38
2251JS Voorschoten
071-5616400

facebook

FreekvanOs

Adri-Hendriks